söndag, mars 16, 2008

Jaha ja... tack och adjö då

Tack och adjö till ungdomens fulla sinnens bruk och välkommen absolut senil demens. På riktigt. Helt sant. Jag har nyss skällt ut en stackars Fredrik på SkiStar i Sälen för att de hade dragit för mycket pengar från mitt konto. Jag trodde att jag hade betalt dubbelt, en gång i januari och en gång nu när jag hämtade ut skidorna. Jag kollade och kollade och kollade. Och förbannade mig för att jag inte tittade på kontoslippen när jag skrev under den förra söndagen. Som jag nästan aldrig gör och därför inte minns vad jag betalat. Sen mailade jag och var fly förbannad. Sen ringde jag även upp till dem när jag såg att telefontiden var till klockan 19 på söndagar. Fredrik på SkiStar var dock väldigt snäll och hänvisade till morgondagens öppettider för ekonomiavdelningen. kl 8-17. Ok sa jag och fortsatte härja om att " är det verkligen rimligt att jag ska betala så mycket pengar för ett par skidor och en skidskola under en vecka" ?!? Nej, sa Fredrik och hänvisade till morgondagen och ekonomiavdelningen.

SEN gick jag ner och kollade i min plånbok. Där hittade jag ett kvitto på exakt den summan som jag skällt ut Fredrik för. Och det kvittot gällde............... liftkortet............. Jag har alltså helt förträngt att jag har hyrt skidor, pjäxor, hjälm, stavar, deltagit halvhjärtat i en skidskola OCH faktiskt löst ett LIFTKORT för det under en hel vecka. Detta har jag alltså glömt bort sen vi kom hem från vår skidsemester i Sälen för... ja nu blir det ju ca 3 timmar sen.

Kontentan av detta blev att jag sprang upp och ner i trapporna här hemma med blossande röda kinder och tjöt åt L och ifrågasatte om han fortfarande älskar mig trots att jag är jävligt aggressiv och fruktansvärt senil dement. Sen fick jag lov att gå in på SkiStars hemsida och maila ett "skäms-mail" till dem... och be om ursäkt.

Kan hända att jag blivit smittad av senil demens av mina vänner som jag bott med under veckan. Detta har nämligen försvunnit under veckan:

1 st förlovningsring
1 st hänglås
1 st hårborste
1 st försvarets hudsalva
1 st plånbok (min)
1 st strumpa (min)

Samtliga artiklar, utom förlovningsringen och kanske hänglåset, har återfunnits. Intakt. Det som är mest besvärligt är ju förlovningsringen. Vi letade och kröp men den stod ej att finna.

Stackars Fredrik på SkiStar!

Etiketter: , , ,