torsdag, november 11, 2010

Det tar stopp här

Jag stänger av här nu. Det får räcka här. Det här tillhör ett annat liv. Jag har ett nytt nu. Det är inte bättre. Det är inte sämre. Det är status quo.

Jag har en ny blogg.

Tack and good bye

tisdag, oktober 19, 2010

Tiden

Jag har som vanligt tappat lite fart med att skriva här. Det känns som att jag inte riktigt hinner skriva ner allt jag gör. För jag vet inte riktigt vad jag gör. Tiden går så fort. Jag hinner inte med.

Och sen är det ju som vanligt att jag skulle vilja skriva ner saker som jag faktiskt går och tänker på men det får jag göra någon annanstans.

fredag, oktober 15, 2010

Memo

Memo till mig själv: åk aldrig igenom villakvarter på fredags- eller lördagskvällar.

Etiketter: , ,

torsdag, oktober 14, 2010

Semester igen

Jag vill har mer semester. Får väl anse att en övernattning på hotell i Stockholm får bli en minisemester. Förhoppningsvis. Trött igen. Har fått läkartid för det. Mår dock bättre i kroppen när jag tränar så tröttheten är nog normalare.

Tränar ja. Det är skönt. Fast jag gillar att gå dit lite senare på kvällen. Det var väldigt mycket folk där idag, när jag går dit tidigare. Kan inte riktigt slappna av och träna i min lilla bubbla då. För många tonårshormoner och fula muskler. Träning är skönt!

torsdag, oktober 07, 2010

Semester...

Semester. Det smakade gott. Påtår - ja tack! Fast det känns långt bort just nu. Riktigt långt bort.
Sand mellan tårna. Palmer som vajar. En släng av matförgiftning. Vin. Öl. Böcker. Mmmm... det var ljuvligt.


Nu är det annat. Verklighet. Vardag. Vill inte.


Ser fram emot roliga helger. Jag har flera inplanerade.
På bilden. Mynta-te. Gott.

Etiketter: , , ,

lördag, september 18, 2010

Packa

Har svårt att förstå. Kan inte riktigt begripa det. Två veckors semester. Vaknade utan huvudvärk för första gången på tre veckor.

Nu ska jag packa.

torsdag, september 16, 2010

1 dag kvar

1 dag kvar. Nacken värker så jag grinar snart. Halsen känns tjock. Kanske till och med har feber. Det är väl klart att jag ska bli sjuk nu? Eller hur?

Jag är så trött. Så inihelvete trött. I morgon blir det lugnt. På lördag ska jag packa ALLT. Då kan jag få slöa på lördag.

Bröllopsbilderna ligger i vadderat kuvert på väg till Perstop. Ny bankdosa hämtad. Kanske måste testa den förresten.. ja jävlar, det måste jag. Nu. Ny telefon köpt. Tvätt tvättad, hänger på tork. Mat lagad, äten av. Lusjakt (ja inte jag).

Trött.